Pressemelding: Ambrey og ScanReach går sammen i et teknisk partnerskap for å øke sikkerhet ombord fartøy i farvann.

J.Berger 1 year ago • 4min. read.

Ambrey, en ledende sikkerhetsleverandør for den internasjonale maritime industrien, og ScanReach Onboard Wireless Connectivity kunngjorde denne uken samarbeid om å levere løsninger som vil trygge mannskap, utstyr og last i utsatte farvann.

Optimalisert sikkerhet

Samarbeidet mellom Ambrey og ScanReach gjør at rederier, skipssjefer og maritime selskap raskt kan optimalisere sikkerheten om bord. Vi tror ikke at det finnes en “one size fits all” løsning når det kommer til bevaring av sikkerheten til sjøs. Målet med partnerskapet er derfor å gi de kunder som trenger det tilgang til en mer omfattende teknisk og sikkerhetsmessig løsning, som gir det beste utgangspunkt for å ivareta deres sikkerhetsmessige forpliktelser.

Vi vil samarbeide med kundene våre for å hjelpe dem med å forstå risiko for mannskap, last og omdømme. Dette realiserer muligheter, og maksimerer effektivitet samtidig som mannskapet forblir trygge og forberedte i utsatte farvann. Partnerskapet forventes å styrke både Ambrey og ScanReach sin posisjon internasjonalt innenfor maritim industri.

Connect POB (Personnel on Board) sikkerhetsløsning

ScanReach sin banebrytende trådløse nettverksteknologi for maritime fartøy og installasjoner (Onboard Wireless Connectivity) tillater informasjonsflyt hvor som helst på et skip. Løsningen lar data fra sensorer på for eksempel last, utstyr, eller personell bli utnyttet til det maksimale gjennom sanntidsinfo og kan omfatte alt fra sikkerhet, til fartøyets ytelse og effektivitet. ConnectPoB er den maritime løsningen for personell sikkerhet. Kort fortalt gir systemet (ConnectPoB) informasjon om lokalisering for redning ved en nødssituasjon om bord.

Farlig farvann

Utviklingen av piratvirksomhet er ikke begrenset til ett spesifikt havområde eller sone. Det har blitt et stort problem verden over, hvorpå de mest utsatte stedene er Det arabiske hav, Guinea-bukten, Malacca-stredet, og Sør-Kinahavet.

ScanReach Onboard Wireless Connectivity (OWC)

ScanReach Onboard Wireless Connectivity er en spennende teknologi som gir økt sikkerhet ombord for alle sjøfolk. Denne teknologien vil redde liv, redusere ulykker og forbedre koordineringen av beredskap. Samarbeidet med ScanReach forsterker vårt selskapet sin visjon – Å være den pålitelige globale partneren for risikostyringsløsninger til maritime og marine sektorer,”

sier Ben Sicklen, leder for forretningsutvikling i Ambrey.

«Vi er stolte over å kunne jobbe sammen med Ambrey. Deres prisbelønte sikkerhetsløsning for den maritime sektor som holder skip, mannskap og lasten deres trygg i noen av de farligste miljøene i verden passer perfekt med vår ConnectPoB løsning. Dette samarbeidet mellom Ambrey og ScanReach betyr at vi kan forbedre og kombinere tjenester ved å gi kunnskap om hvem som er mannskap kontra pirater, »

sier Dag Nesfossen, leder for forretningsutvikling i ScanReach.

Notat til redaktører og journalister

Mer informasjon om Ambrey er å finne på websiden ambrey.com. Ta gjerne kontakt på epost MediaLibrary @ scanreach.com ved behov for flere og/eller bilder i høyoppløselig kvalitet.

Presskontakter

Scandinavian Reach Technologies AS

Arild Sæle
Administrerende direktør
as @ scanreach.com
+ 47 98218774

Ambrey

Ben Sicklen
Forretningsutviklingsleder
ben.sicklen @ ambrey.com
+44 7881095209

Kort om Scandinavian Reach Technologies AS

ScanReach, Scandinavian Reach Technologies AS, er et maritimt IoT-selskap med hovedbase i Bergen, Norge. Vår trådløse nettverksløsning bidrar til kostnadseffektiv digitalisering, og muliggjør livreddende og bærekraftige smart-løsninger i kompliserte stålmiljø som maritime fartøy og offshore installasjoner. Enkel og effektiv oppkobling og transport av sensor data fra andre kilder.
Les mer om our solutions (engelsk).

Kort om Ambrey

Ambrey ble etablert i 2010 for å tilby en dynamisk og kreativ løsning som setter kundenes behov først gjennom sikkerhet på havet og risikostyringstjenester til shipping-, olje- og gass- og offshoreindustrien. Vi er markedsledere på tvers av hele spekteret av maritime sikkerhetstjenester, og støtter alle risikostyringsbehov enten til sjøs, i havn eller på land.