Meet us when near you / Møt oss når vi er i nærheten.

J.Berger 2 years ago • 7min. read.

Finally, we can meet again. We would like to meet and discuss how the maritime industries can become smarter, safer and more sustainable without having to do major asset modifications and investments. For the English language readers, please continue: https://www.scanreach.com/events

Endelig ser det ut til at vi kan møtes igjen fysisk. Vi planlegger en rundreise i Norge for å møte de som ønsker til en liten prat over noe å bite i. Etter planen skal vi besøker byene Stavanger, Ålesund, Fosnavåg, Oslo og Bergen i løpet av august og september.

Gjør skipsfarten smartere, sikrere og mer bærekraftig

Det ligger i langsiktige bærekraftmål både hos FN og Maritime Safety Organization (IMO) at man skal ha renere skipsfart. Dette kan føles uoverkommelig for mange å investere i kostbare løsninger, som eksempelvis å gjøre drivstoff forbruket

UTEN EN TRÅD!

Hvordan kan ScanReach hjelpe dere å

  • redde liv?
  • redusere drivstoff forbruket?
  • drive mer kostnadseffektivt?

Live Demo, presentasjon og svar på spørsmål

I samarbeid med en av våre fremoverlente kunder planlegger vi å gjennomføre visning av data direkte fra et av skipene som har innstallert våre løsninger for økt sikkerhet på havet, samt forbruksdata drivstoff.

Kom og se, lytt,lær, og spør.

God prioritering og vel investert tid.

Norway seminars map

Påmelding

Av smittevernshensyn og servering må vi vite hvor mange som kommer.

Økt sikkerhet og effektivitet ved bruk av ConnectPOB

Nøkkelpunkt og Produktfakta

Ofte stilte spørsmål om ConnectPoB

Hvordan melder jeg fra hvis jeg trenger hjelp?

Man kan trykke på alarmknappen hvis i nød. Armbåndet sender ut enkle signaler slik at redningslaget raskt kan finne ut hvor vedkommende befinner seg.

Er jeg som ansatt ombord overvåket hele døgnet?

Ikke på en måte som er annerledes enn det man vanligvis opplever ombord på et skip eller installasjon. ConnectPoB armbåndet er for å øke din sikkerhet ombord. Det kan stå om tiden når et liv må reddes. Denne tiden blir kortet ned betydelig om redningsmannskap kan varsles tidlig og vite hvor du er.

Hver enkelt er identifisert gjennom et nummer. På broen og i operasjonsrommet er det av sikkerhetsmessige grunner slik at de som har ansvar på havinstallasjonen eller skipet vil kunne vite hvem som er personen, mens de på land ser bare et nummer. I Norge er det lover for hvordan man bruker denne type verktøy. Les gjerne mer her om hva som gjelder for Norge (Arbeidstilsynet).

Får man umiddelbare oversikt hvor mannskapet er?

Ja, hvis mannskap bærer armbåndet så vil deres lokasjon sendes til broen (og på land om ønskelig).

Vil øvelsene på mønstring gå raskere med trådløse armbånd?

Ja, i de fleste tilfellene når man også har øvelse som inkluderer redning vil det være vesentlig med tid å spare. Man vi fortløpende se antallet som er på sin mønstringsplass, og om det det noen som ikke beveger seg i riktig retning.

Telling på mønstringsstasjon skjer automatisk og umiddelbart når personene kommer til angitt mønstringsplass. Lokasjon til mannskap som ikke har mønstret vises i systemet slik at disse kan bli assistert til sin mønstringslokasjon.

Hva er prisen?

Kostnad avhenger av størrelse på skip, antall mannskap og dekningsbehov ombord på skipet. Vi tilbyr en årlig abnomentsløsning som kan fornyes årlig. Ingen lange bindingstider.

Hva er vanlig installasjonstid for ConnectPoB løsningen?

En typisk installasjon av ConnectPOB vil ta et sted mellom 3-5 timer avhengig av hvor mange noder og størrelse på skipet. Det er viktig at IT avdeling/leverandør har gjort klar nettverkstilganger slik at ConnectPOB får tilgang til nettverket og til ScanReach sin skyløsning.

Installasjonen blir I hovedsak gjennomført av skipets eget mannskap med støtte fra ScanReach Support. Installasjonen kan også gjennomføres underveis i operasjon.

Hva skjer hvis vi har strømbrudd?

Nodene har en innebygget batteri backup som varer i 36 timer. System maskinen som er koblet til skipets/installasjonens nettverk bør være på en UPS tilsvarende andre kritiske maskiner ombord. På den måten vil ConnectPoB løsningen fungere i tilfeller med strømbrudd.

I maskinrommet er det trangt og møkkete. Hva da?

Armbåndene er IP67 og kan brukes til enhver tid.

Vi har beskyttelseskapsel på nodene i områder som eksempelvis maskinrommet.

Må jeg har armbåndet på armen?

AFor signalet sin del gjør det ikke noe om du har den rundt leggen, men det kan være vanskeligere for deg i en nødsituasjon å melde fra hvis du bruker den på annen måte enn anvist.

Trådløs måling av skipet sitt drivstoff forbruk, i sanntid.

Hva, Hvorfor & Hvordan

Ofte stilte spørsmål om ConnectFuel

Hva er ConnectFuel? Hvordan fungerer det?

ConnectFuel er en trådløs ende-til-ende-løsning som gir forbruksovervåking og rapporteringsdata i sanntid. Vi kobler til ultralydstrømmåleren din gjennom et nettverk av noder på fartøyet ditt. Dataene overføres sikkert gjennom en gateway til broen, samt til land gjennom skytjenester og applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API). Dataene dine vil trygt være tilgjengelige for de valgte plattformene og partnerne dine.

Hvilken verdi kan jeg forvente av installere ConnectFuel?

Verdien er ikke isolert til de kortsiktige kostnadsbesparelsene når du velger det trådløse alternativet før konvensjonelle metoder som krever kabling. Du vil også få bevissthet om drivstofforbruk i sanntid som gir et uvurderlig verktøy for ønsket atferdsendring. Det er en tro på at bevissthet lett kan redusere drivstofforbruket med 5% eller mer.

Er det noen risiko og er det kostbart å installere ConnectFuel?

Vi foretar ingen fysiske justeringer som når du installerer kablede løsninger. Vår løsning er basert på et eksisterende eller etterinstallert flow meter som festes til drivstoffrør. Således kreves det ingen fysiske justeringer av utsyr ombord. Prisen er et årlig abonnement som dekker den trådløse tjenesten samt ScanReach hardware.

Flowmeter leveres separat fra vår norske partner.

Må løsningen integreres i det automatiserte systemet ombord?

Nei. Dette er et frittstående system, uten behov for å integreres i  andre systemer.

Hvordan kan ConnectFuel bidra til å øke konkurranseevnen?

Du kommer raskt i gang med overvåking av drivstofforbruket og mye rimeligere enn med konvensjonelle metoder. Dette vil gi deg en fordel sammenlignet med konkurrenter som ennå ikke har dette. Avkastningen på investeringen (ROI) kan være så høy som 1:10.

Hvorfor trådløs?

Det er mange fordelene med å gå trådløst. Blant annet fordi løsningen erstatter koDet er mange fordeler med å gå trådløst. Blant annet fordi man slipper å strekke kabler for å lese av drivstofforbruk automatiskt. I tillegg kan installasjonen utføres mens man er i drift. Med drivstoffovervåking i sanntid vil man fortere kunne lære og justere kostnadseffektivt etter forholdene. Sist, men ikke minst, så er rapporteringen automatisk.

Hva er vanlig installasjonstid?

IInstallasjonstiden avhenger av antall noder som skal monteres men normalt tar det 2-3 timer å installere maskenoder + 1-2 timer per motor/forbruker for installasjon av flow meter.

Kan Mesh -nettverket hjelpe oss med andre brukstilfeller?

Ja, når Mesh -nettverket er installert vil det kunne brukes til en rekke andre nyttige funksjoner . Fartøyet er nå klart for IoT -fremtiden. Løsninger som ConnectPOB, forskjellige sensorer som temperatur, fuktighet, vibrasjon og så videre kan også knyttes til det samme nettverket.

Hvordan er det installert?

Drivstoffmålere klemmes fast på drivstoffrør(ene), og en avleser monteres i maskinrommet. Trådløse maskenoder (5-20) er montert på passende skott og plugget i tilgjengelige stikkontakter.  Nodene kommer med innebygget batteri for å sikre at nettverket forblir operativt hvis det er en blackout.

Kan jeg installere dette på LTTC -flåten vår?

Ja, du kan installere det trådløse nettverket og flow meter uten å påvirke systemer ombord, men du trenger en internettforbindelse for å overføre data til skyen.

Du kan også fjerne løsningen og installere den på et annet LTTC -fartøy innen dager også om nødvendig. Vi tror full åpenhet om drivstofforbruket er verdifullt for våre kunder, uansett om fartøyet er eid eller under management.

Vil ScanReach presse ytelsessystemer på firmaet mitt? Er våre drivstoffdata fanget i databasen din?

Nei. ScanReach vil trygt lagre drivstoffdataene dine og gi sikker tilgang via en API som er enkelt for din IT-forretningspartner å få tilgang til. Vår løsning er å gi drivstoffdata i sanntid, IKKE å fortelle våre kunder hvordan de skal bruke dem. Du kjenner bedriftens operasjonelle profiler best.

Hvordan går jeg frem hvis jeg vil ha tilbud?

Hvis du sender oss skipets GA sammen med informasjon om hvor mange maskiner som krever strømningsmålere vil vi kunne gi deg anbefaling over antall noder og pris.

ScanReach sales e-mail

ScanReach sales e-mail ScanReach sales e-mail ScanReach sales e-mail